HTML

Messiásblog

dfhdhrhz

Friss topikok

Linkblog

Az nemzetrothasztó korcsokrúl

2007.07.22. 21:20 Biomechanoid (törölt)

Egyesek szíve nem doban meg a magyar himnusz hallatán, nem drukkolnak egy sportolónak csak azért, mert magyar, és még sorolhatnám. Nem csodálkoznék, ha ezt egy kongói pigmeus, vagy egy busman mondaná. Akkor sem, ha egy dél-amerikai piaroa vagy wayana. És ma már ott tartok, hogy akkor sem, ha egy magyar állampolgár. Figyelem! Nem MAGYAR, hanem MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR. Azért azt tudjuk, hogy magyar ilyet nem mond és nem tesz. Nekem sem tetszik a himnusz különösebben, mert az a sok sirám és jajveszékelés benne elég uncsi. Azért tisztelettel hallgatom meg, és igenis megdobban a szívem. Főleg, ha magyar sportoló miatt szólal meg.

Persze, mit tudhatja ezt egy olyan, aki szerint ma is minden magyar bűnös a holokauszt vétkében. Az imént olvastam ilyet egy topikban, és Falmajer Péter, a MAZSIHISZ elnöke is ezt mondja minduntalan. Persze, tőle ez elfogadható, hiszen izraeli-magyar kettősállampolgár. Ez a derék ember csak azt felejti el, hogy 1949 óta szépen bosszút is álltak a holokausztért. Előbb az ÁVO és ÁVH égisze alatt a Rákosi rezsimben, később a Kádár-rendszerben, és ma is mindent megtesznek a magyarok ellen. Vajon miért nem tanítják az iskolában, hogy az ÁVO és később az ÁVH azzal a céllal jött létre, hogy felkutassák a háborúsbűnösöket, éppen ezért csakis zsidók lehettek a tagjai? Hát azért, mert nem sok háborúsbűnöst kutattak fel, viszont válogatás nélkül kínoztak meg és gyilkotak le magyarokat. Miért nem emelik ki, hogy a népirtó Rákosi is zsidó volt? Kádár is, természetesen. Amikor a Nobel-díjasokról van szó, akkor mindenki zsidó. Amikor az esztelen gyilkolászásról, akkor tilos kimondani a zsidó szót is.

Itt van ez a NBH-s alapítvány is, aminek a főnökei sitten vannak. Csupa volt moszados. És van képük az önéletrajzukba leírni, hogy tagjai voltak az izraeli titkosszolgálatnak. Voltak? A moszadból csak egy féleképpen lehet kilépni: a tizedikről. És ezek a derék emberek a magyar Nemzetbiztonsági Hivatal tisztjei, tanácsadói, stb.

Persze, hogy fúlnak a turultól meg az árpád-sávos zászlótól. Mi lenne ezekkel a nemzetrothasztó, a magyarság vérét szívó férgekkel, ha a nemzet öntudatra ébredne, és számonkérné őket az elmúlt félévszázad rémtettei miatt!

 

Szólj hozzá! · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hwrjwrj.blog.hu/api/trackback/id/tr95123169

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása