HTML

Messiásblog

dfhdhrhz

Friss topikok

Linkblog

Rohadjon meg a Ferrari!

2007.07.22. 20:50 Biomechanoid (törölt)

Hetek óta Felipe Massa fanyalgó képével van tele a Forma1-ről szóló nemzetközi sajtó. Nem véletlenül, hiszen csapattársa az utóbbi időben csúnyán elpáholja. Pedig Nicolas Todt, Jean Todt csapatvezető fia, aki Massa managere, megígért a pösze brazilnak, hogy most aztán ő a kivételezett pilóta, és világbajnok lesz. A csapat vezetése mindent meg is tett, hogy Kimi hátrányt szenvedjen. Jó ideig nem lehetett nem észrevenni, hogy a finn tudása alatt teljesít, minden tűz kihúnyt belőle. Valahogy mégis túljárt a fancsali hörcsögfej eszén, és elkezdett javulni. Kétszer nyert egymás után. Jean Todt úgy gratulált neki, mintha Raikkönen még most is egy McLarenben ülne. De ma visszavágtak a rafinált finnek! Amikor leszakadt az ég, és Kimi természetesen vezetett, a boxutcához érve be akart jönni, de végül az utolsó pillanatban visszatért a pályára. Utasítást kapott a fülére, hogy tegyen meg még egy kört, mert Felipe gumijait cserélik le előbb. Na, ha eddig valakinek nem volt tiszta, hogy a brazilélvezi a csapatfőnök különös kegyeit, most annak is leesett a tantusz. Ha Massa világbajnok lesz, több gázsit kap a Ferraritól, ergó Todt fia is. Több tízmillió euro-ról van ám szó évente. Ennyiért megéri szabotálni egy kicsit.

Hogy Kimi autója úgyis kidöglött? - Hm, vagy véletlen, vagy nem. Annyi bizonyos, hogy nyomta neki rendesen. Viszont nem a motor kampecolt, hanem valami hidraulika. Igaz, erről egyelőre csak homályos információk vannak.

Én azóta drukkoltam Suminak, amióta láttam a Jordan-ben. Amikor a Ferrarihoz igazolt, kiakadtam, de végül megbékéltem. A mai nap alátámasztotta, miért rühellem a digó csapatot. Amint Kimi kiesett, elkezdtem szorítani Alonso-ért, aki eddig a mumus volt. És bejött! A spanyol úgy megalázta a béna brazilt, hogy öröm volt nézni. Hátmég a hörcsögfej képét!

Szóval, rohadjon meg a Ferrari!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hwrjwrj.blog.hu/api/trackback/id/tr67123147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása